A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2014 Október
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

okt

17

Kávéból szuper jövedelem!

2014.10.17 - péntek

Az emberek többsége szenvedélyes kávéfogyasztó.

A kávéfogyasztó emberek többsége kávéfüggő.

A kávé óriási üzlet.

A kávé az a termék, amelyet a válság ellenére is megvesznek és naponta megisznak az emberek.

Részesedj Te is ebből a forgalomból: megmutatjuk, hogyan!

 

Ez a munka kortól, nemtől, végzettségtől függetlenül végezhető. Lehetsz pályakezdő fiatal, nagykorú diák, kiútkereső alkalmazott, kisgyermekes anyuka, nyugdíjas: ha képes vagy céltudatosan, szenvedélyesen cselekedni, akkor senki nem akadályozhat meg abban, hogy Neked is sikerüljön!

 

 

Az emberek többségének a legnagyobb anyagi problémája, hogy a jövedelme olyan tevékenységből származik, amit ha nem végez rendszeresen, bevételei megszűnnek. Ha Te is ebbe a csoportba tartozol, de változtatni akarsz, meg kell találnod, mivel érhetsz el passzív jövedelmet. Passzív jövedelemhez általában olyan értékesítési rendszerben juthat az ember, ahol a termékforgalom után jutalékot fizet a cég.


 

Mi megtaláltuk a megoldást, s ezt kínáljuk Neked is,
mindössze egyszeri 5.000.- Ft-ért:


- Stabil cég, amely világszínvonalú prémium termékeket gyárt, s a termékek valós fogyasztási igényt kielégítő élvezeti cikkek, egészséges kiadásban.

 

- Ez a cég egy kézben tartja a gyártási, szállítási, raktározási folyamatokat: ez Neked nem jár költséggel, vagy szervezési munkával, ez komplett rendszerként a rendelkezésedre áll.

 

- Értékesítő honlapot kapsz akár 20 különböző nyelven, feltöltött webáruházzal, a megrendelések kiszolgálását működtető kiváló logisztikával. Aki itt vásárol, az többnyire vállalja az egyszeri 5.000.- Ft-os regisztrációt, hogy onnantól 25% kedvezménnyel, törzsvásárlóként vásárolhasson, mert ragaszkodik a termékekhez. Mindenki, aki így tesz, a fogyasztásából jutalékban részesülsz.

 

- Professzionális online eszközöket és módszert adunk, amelyet könnyen elsajátíthatsz és másoknak is könnyen megtaníthatsz.

 

 

A Te dolgod annyi, hogy vásárlókat terelj az oldaladra és találj olyan embereket is, akiket Hozzád hasonlóan üzletileg is érdekel ez a lehetőség, s az egyre növekvő termékforgalmad után élvezd az egyre növekvő passzív jövedelmedet.

 

A lehetőség adott számodra, hogy a kávé - mint világ egyik legnépszerűbb terméke - fogyasztásának forgalmából részesedhess.
Ne menj el mellette: ragadd meg és élj vele!

 

A videóból is kiderül, hogy nem bonyolult.

 

 

 


Mi készen állunk, hogy mindenben támogassunk és segítsünk Téged a sikereid elérésében. Hiszen azáltal válni sikeressé, hogy másokat hozzásegítünk a sikerhez, a legörömtelibb dolgok egyike.


Ha elhatároztad, hogy kezedbe veszed az életedet befolyásoló körülmények irányítását, hogy a céljaidat elérve szabad életet élhess, akkor jó helyen jársz, jó irányban állsz.

 

Itt az ideje, hogy elindulj ezen az úton. Tedd meg az első lépést MOST a bal oldalsávban található űrlap kitöltésével, hogy felvehessük Veled a kapcsolatot, s minden további részletet megbeszélhessünk.


De lehet, hogy Te már most döntöttél és csatlakozni akarsz hozzánk:
ebben az esetben máris megteheted.


Szeretettel várjuk a jelentkezésedet!

 

Ábrahám András és Anna

+36 70 385 0199

Skype: abrahanna

okt

9

Elgondolkoztál-e már azon, mennyi mindent (terméket, szolgáltatást) ajánlasz az ismerőseidnek nap, mint nap, mindenféle érdekeltség nélkül?

És azon gondolkoztál-e, milyen gazdag lehetnél, ha ezek a cégek, személyek, szolgáltatók mind-mind honorálnák Neked azt (mondjuk ajándékokkal, ingyenes termékekkel, kedvezményekkel), hogy ilyen jófej vagy és ajánlod őket az embereknek?


Ajánlod a fodrászodat, a kozmetikusodat, a mobilszolgáltatódat vagy éppen a közeli parkolóban álló tejes autónál kapható tejtermékeket, a piacon a kedvenc zöldséges nénit, a szerinted legjobb virágüzletet, azért, mert elégedett vagy velük és ezt másokkal is megosztod. Vagy megkérdezik Tőled, tudsz-e jó építészt vagy autószerelőt, Te pedig, ha ismersz ilyet, kapásból megadod a nevüket, elérhetőségüket. De lehet, hogy éppen megdicsérik a ruhádat, cipődet, táskádat és Te gondolkodás nélkül elmondod nekik, hol vetted, ajánlva ezzel a márkát, az üzletet.
Mindezt anélkül teszed, hogy bármilyen köszönetben, jutalomban, vagy ajándékban részesítenének ezért Téged azok, akiket ajánlottál.

Ez egy jó szokás, hiszen remek dolog és jó érzés, amikor kisegítünk másokat egy hasznos információval, vagy egy jó ajánlással. S mivel ez jó szokás, nem is kell rajta változtatni, mert hát a jó szokások értéket képviselnek és jó irányba befolyásolják az életet. 

DE VALAMIT TUDNOD KELL! 
Ebből a jó szokásodból azért van mód rá, hogy anyagilag is profitálj! 

Van egy cég, amely direkt úgy alakította ki az értékesítési rendszerét, hogy megjutalmazza azokat, akik azon kívül, hogy fogyasztják a termékeiket, még ajánlják is azokat másoknak. Pénzt fizet azért, ha népszerűsítik a termékeit és ebből újabb vásárlók, vásárlások lesznek.
És ez annál is inkább egyszerű, mert ez a termék a kávé. A kávé pedig - mint azt mindannyian tudjuk - egy közismert, közkedvelt ital, amit az emberek túlnyomó többsége fogyaszt. 

 

Csak az a kérdés, Te hajlandó vagy-e megkóstolni, kipróbálni ezt a bizonyos kávét, majd ha ízlik és elnyeri a tetszésedet, ajánlani másoknak is jó szokásodhoz híven és élvezni a pénzvisszatérítést, ami ebből a forgalomból Téged illet.
Ha belegondolsz, mennyi kávéfogyasztó ismerősöd van, akkor valószínűleg érdekessé válhat számodra, hogy élj ezzel a lehetőséggel és elfogadd, hogy ez a cég megjutalmaz azért, mert ajánlod másoknak.

Keress bátran, ha szívesen hallanál erről további részleteket: meghívlak egy finom kávéra, s közben megosztok Veled minden információt, amit erről tudnod kell.


Ábrahámné Bergmann Anna 
+36 70 385 0199

okt

2

Október 1. A zene világnapja

2014.10.02 - csütörtök

 

 

szept

29

Ma van a kávé világnapja

2014.09.29 - hétfő

 

A világnapok jellegéhez magától értetődően társul az ünneplés, az ünnepi hangulat. A kávé világnapján számos kávézó és étterem ünnepli világszerte ezt a népszerű italt, különböző kóstolókat, akciókat, programokat kínálva a vendégeknek.


Számunkra a kávé tekintetében a DXN jóvoltából minden nap ünnepnap, hiszen nap, mint nap élvezhetjük a kiváló minőségű, különleges kávéfajtákat, amelyek nem csupán kulinárisan kényeztetnek, hanem egészségünkre is előnyös hatással bírnak.
Ihatjuk feketén, fehéren, édesen, keserűn, hidegen vagy forrón ízlés szerint, legalább 8-féle változatban. Válogassatok Ti is kedvetekre, mert KÁVÉZNI JÓ!

máj

27

A DXN termékeit két módon lehetséges megvásárolni:


- fogyasztói áron,

- törzsvásárlói áron.


Ahhoz, hogy törzsvásárlóvá válhass, egyszeri regisztrációra van szükség, amelynek költsége 5.000.- Ft, s emellé kell választanod  minimum egy terméket. Ahogy fogalmaztuk, ez a költség EGYSZERI, soha többé nem kell sem megújítanod, sem megismételned, ha egy évben legalább 1 db terméket vásárolsz, a törzsvásárlói jogod úgymond örök.

 

Vegyük sorra, milyen előnyökhöz juthatsz a regisztráció által:

 

 

 • állandó 25%-os kedvezmény a fogyasztói árhoz képest,
 • vásárlásaid összegének mértékétől függően további kedvezmény, amely levásárolható, vagy jutalák formájában kifizetésre kerülhet,
 • regisztrációkor kapsz egy mappát, amelyben információs füzetek, DVD-k látnak el hasznos tudnivalókkal a termékekről, a DXN-ről és a Számodra is választható üzleti lehetőségről,
 • személyes webiroda (amit DXN Intranetnek nevezünk), ahol önállóan intézheted az Online termékrendelést, többféle fizetési és szállítási lehetőséget választva.
 • Jogosult leszel arra is, hogy - akár csak a későbbiek során bármikor - a munkatársunkká válj, hogy a DXN ne csupán az egészségedet támogassa a kiváló termékek által, hanem jövedelemforrást is biztosítson Neked, olyan mértékben, ahogyan azt Te célul tűzöd magad elé. Ehhez a következő eszközök mind a rendelkezésedre állnak INGYEN:

 

- üzleti weboldal magyar és további 15 idegen nyelven, amelynek része a termékekkel feltöltött és logisztikai háttérrel kiszolgált webáruház,


- bármikor elérhető oktatási anyagok (videók, hananyagok és írások formájában)


- hírlevélküldő rendszer (automata és egyéni,


- videoüzenet-küldő rendszer,


- számos online és offline segédeszköz (munktársi és tájékoztató webkonferenciák, nyilvános üzleti- és termékbemutatók)


- személyes segítség tőlünk, ha bármiben kérdésed adódna.

 

 

Használd ki Te is a törzsvásárlói regisztráció nyújtotta előnyöket és csatlakozz hozzánk most! >>>>>>>>>>>>

 

Ha inkább a személyes regisztrációt részesítenéd előnyben, arra is van lehetőség a DXN Service Centereiben, Budapesten a VIII. ker., Rákóczi út 73. sz. alatt (bejárat a Berzsenyi utca felől), vagy a következő vidéki városokban: Debrecen, Eger, Fót, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nagyatád, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged, Zalaegerszeg, Veszprém, ezek címéről és nyitvatartási idejéről szívesen tájékoztatunk részletesen.

Ebben az esetben a szponzor megadásánál kérünk, mindenképp hivatkozz a nevünkre és kódunkra: Ábrahámné Bergmann Anna és András, 310012278.

 

 

Élvezd a regisztráció-nyújtotta előnyöket, miközben különlegesen fontos tényező, hogy a DXN termékei segítségével hatékonyan törődhetsz az egészségeddel!

 

 

Szeretettel várunk a csapatunkban!