A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Június
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

jan

3

Gyémánt történetünkről röviden

2016.01.03 - vasárnap

2012. február 22-án léptünk rá arra az útra, amelynek egy jelentős mérföldkövéhez érkeztünk 2015. november 30-án.

 

Ez az út a DXN-hez kapcsolódik: először is megismertük, megszerettük azokat a termékeket, amelyek nagyon értékessé váltak számunkra az egészségmegőrzés vonatkozásában.
Ebben kulcsszereplők voltak Specht Józsi és Vali, akiken keresztül egyáltalán tudomást szereztünk arról, hgy léteznek ezek a termékek. Fontos megemlíteni, hogy ezen a ponton egy nagyon erős, minőségi és egyre értékesebb barátság vette kezdetét a Specht család és miközöttünk.

 

Azután megismertük a DXN-ben lévő üzleti lehetőséget. Az MLM-mel kapcsolatos fenntartásaink, előítéleteink, bizalmatlanságon alapuló kérdéseink hamar meggyőződéssé változtak: meggyőződéssé arról, hogy a DXN egy igazságos, korrekt és vállalható üzlet. Vagyis pont nekünk való.

 

Közben megismertük a DXN alapító elnökét, aki egy rendkívüli ember, rendkívüli küldetéssel. Megismertük a DXN magyarországi vezetőit, akik szintén nagyon értékes emberek és megtapasztaltuk a DXN közösség barátságos atmoszféráját, azt a befogadó milliőt, amiben jó érzés jelen lenni, jó érzés ide tartozni.


Nem volt hát kérdés, hogy elinduljunk a DXN-ben, mint üzleti vállalkozásban is.


Az idő nem sürgetett bennünket, szép komótosan, ráérősen dolgozgattunk a termékértékesítésben és a munkatársak keresésében. Az eredményeink természetesen ennek arányában jöttek. :)


Ezalatt sok mindent megtanultunk, legfőképpen azt, hogy ahhoz, hogy sikeresek, eredményesek legyünk ebben az üzletben, nem elegendő a lelkes amatörizmus. Az MLM-et úgy kell tekintenünk, mint szakmát, s - mint minden más szakma esetében is - ennek sajátosságait, elméleti, gyakorlati tudását, alkalmazási képességét el kell sajátítanunk ahhoz, hogy a magunk számára is elfogadható eredményeket produkájunk.

Ez a felismerés kihívást is jelentett, de egy örömteli kibontakozási lehetőséget, kreatív értékteremtő tevékenység kezdetét is.


2015. őszén aztán hoztunk egy döntést: nem halogatjuk tovább a Gyémánt szint elérését!
Ebben a pilanatban ez az Ügy FONTOSSÁ VÁLT. Határidőt rendeltünk ehhez a célállomáshoz és kialakítottuk a szükséges stratégiát, cselekvési tervet.


Most tényleg munkához láttunk, az eredmények pedig minden addigi tapasztalathoz képest extra sebességgel, óriási lendülettel és sikerrel realizáódtak. Nagy szerepe van mindebben sok-sok támogató, segítő szándékú barátunknak, akik szintén részesei ennek a sikernek: nélkülük nem sikerült volna.

 

Hálásak vagyunk Józsi és Vali folyamatos segítségéért, türelméért, támogatásáért ebben a történetben és mindenek felett a barátságukért!

 


Sok tanulságot tudhatunk magunkénak az eddig megtett út során, ami a DXN-es tevékenységünket illeti.
Ezek egy részét beleszerkesztettük a Gyémánt történetünket bemutató videónkba, s ajánljuk szeretettel a figyelmetekbe.

 


Az, hogy elértük ezt az üzleti szintet, nagyszerű érzés és nagy felelősség is.

 

András Kinizsi 100 teljesítménytúrás hasonlatával élve olyan, mint amikor felérünk az első hegytetőre, a kilátás szép, de még sok van hátra, haladni kell tovább, hogy minden további állomáson is végighaladjunk és elérjük a kitűzött célt.

 

És ami nagyon fontos mindebben és nagyon nagy értéket ad, Zig Ziglar megfogalmazásában:

"Amit a cél elérésével kapunk, közel sem olyan fontos, mint amivé válunk, amíg azt elérjük."

 

 

Ha Te is kedvet kaptál, hogy a segítségünkkel létrehozd, megteremtsd a saját sikertörténetedet, csatlakozz hozzánk és örömmel fogunk Neked segíteni. :)

 

Ábrahám András és Anna

06 70 385 0199

06 70 389 4422

jan

13

Egy új év kezdetén

2015.01.13 - kedd

Mikor fogalmazódik meg az emberekben, hogy változást akarnak?

 

Sok esetben akkor, amikor történik a körülményeikben, az egészségi állapotukban, vagy az adott élethelyzetükkel kapcsolatban valami olyan, ami számvetésre készteti, változtatásra sarkallja őket. Ebből többnyire változást előidéző döntés születik, s jó esetben ezt a döntést tettek és tényleges, jó irányú változások kísérik.

 

Nem ritka, hogy ez a számvetés egy új év kezdetén válik aktuálissá, mert ilyenkor az emberek fontosnak tartják végiggondolni, mit értek el eddig, hová tartanak, milyennek képzelik a továbbiakat, s hozzárendelik, mit kelle ehhez másként tenniük.

Amikor azonban változást akarunk, a változást mindig magunkkal kell kezdenünk. A problémát feltárni, megfogalmazni, s a megfelelő lehetőséget kiválasztani, amely lépésről-lépésre megoldást eredményez, pozitív változáshoz vezet.


Lehet, hogy Te az életmódodon akarsz változtatni, nagyobb hangsúlyt helyezve az egészségmegőrzésre, hiszen ha egészség nincs, akkor hiába van minden más.


Lehet, hogy az anyagi életedben szorulsz arra, hogy változtass: kiegészítő jövedelemre, kiszámítható, biztonságos havi bevételre vagy akár csak tartalékképzésre keresel jó üzleti megoldást.


Bármi legyen is a célod a kettő közül, van egy lehetőség, amellyel pénzt kereshetsz és amellyel az egészségedet természetes módon támogathatod.


Mi megmutatjuk ezt lehetőséget, amely számodra is működőképes lehet, ha a magadénak érzed. Egy beszélgetést minden esetre megér. Vedd fel velünk a kapcsolatot és adj egy esélyt magadnak a változásra.

 

Hozd meg a döntést, hogy a 2015-ös éved jobb lesz az eddigieknél!

jan

1

BÚÉK!

2015.01.01 - csütörtök

nov

20

DXN Dynamic Start Program

2014.11.20 - csütörtök

Eddig elsősorban azoknak az embereknek tudtunk működő üzleti stratégiát mutatni, akik viszonylagos anyagi biztonságban "ráértek" arra, hogy ezzel az üzleti tevékenységgel körülbelül fél év vagy hosszabb idő alatt realizáljanak maguknak jelentős havi jövedelmet.


DE NEM MINDENKI ÉR RÁ HÓNAPOKIG. Vannak, akiknek szükségük van arra, hogy már néhány héten belül jelentős jövedelemre tegyenek szert.


December 1-től mindazok számára is tényleges és gyors jövedelemszerzési programmal tudunk segíteni, akik gyorsan szeretnének nem kis összegű bevételhez jutni. 

AKÁR MÁR KARÁCSONYRA 6 SZÁMJEGYŰ JÖVEDELMED LEHET, ha megragadod ezt a lehetőséget. Decemberig van két hetünk, amíg rákészülhetünk erre a programra, hogy akkor egy dinamikus starttal azonnal munkába lendüljünk és minden eddiginél gyorsabban kiemelkedő eredményeket realizáljunk.

Kérünk, nézd és hallgasd végig az alábbi videót, amelyből megtudhatod a részleteket.

 

 

Lehet, hogy merültek fel kérdéseid a programmal kapcsolatban és szeretnéd megtudni, milyen lépéseket kell konkrétan megtenned, hogy ebben részt vehess.

 

Keress minket bátran: válaszolunk a kérdéseidre, minden információt megadunk és felkészítünk, hogy Te is sikeres és eredményes lehess ezzel a lehetőséggel.

Hívhatsz a telefonszámainkon, vagy kitöltheted és elküldheteda bal oldalt látható "Visszahívunk!" űrlapot is.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

 

Szeretettel várjuk a jelentkezésedet!

 

Ábrahám András és Anna

70/389 4422

70/385 0199