A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

Szeretettel köszöntünk weboldalunkon!

 

2012. februárjában hallottunk először a DXN kávéról, amely ganoderma kivonatot tartalmaz. Alaposabban utánanéztünk, mit érdemes tudni a pecsétviasz gombáról, illetve sok érdekes, olykor megdöbbentő beszámolót olvastunk az ember egészségére gyakorolt jótékony hatásairól, betegségekkel szembeni sikeres alkalmazásáról.

A téma több szempontból is felkeltette az érdeklődésünket, kíváncsivá tett minket.

Egyrészt korábban is az egészséges életmód hívei voltunk, s az életvitelünket sok területen természetesebbé, egészségesebbé tettük. Ebbe a gyakorlatba maximálisan beleillett ez az egyszerű, egészségre jótékony megoldás.
Másrészt foglalkoztatott bennünket a tudatos jövőtervezés, magunk és gyermekeink tekintetében egyaránt, s azt nyilvánvalóan láttuk, hogy az álmaink, céljaink eléréséhez, a családunkról való igényes, minőségi gondoskodáshoz elengedhetetlen tényező az anyagi szabadság, függetlenség. Erre, ha nem is módszeresen, de kerestük a megoldást.

Megkóstoltuk ezt a különleges és nagyon finom kávét, majd rendszeresen fogyasztottuk és kezdtük megtapasztalni a Ganoderma szervezetünkre, egészségünkre gyakorolt jótékony hatásait.
András: "Első tapasztalatom az volt, hogy sokkal energikusabbnak, frissebbnek éreztem magamat, a fáradékonyságom egészen lecsökkent. Míg korábban egy munkahét második felére már egészen kimerültnek éreztem magam, a Ganoderma hatására ez teljesen megváltozott: jobban ki tudom pihenni magam és a hét vége felé sem vagyok olyan fáradt és fáradékony."
Anna: "Nekem volt egy - betegségnek ugyan nem nevezhető, de mindenképpen rendellenes állapottal járó - problémám úgy 14 éve már: egész éven át tartó orrdugulástól szenvedtem (nem allergia alapon), napi két-három alkalommal kellett orcseppet/orrsprayt használnom, hogy folyamatosan kaphassak az orromon át is levegőt. Hiába vizsgáltattam ki magamat, az orvosok nem találták meg a problémának sem az okát, sem az ellenszerét. Miután elkezdtem fogyasztani a ganodermás kávét, kíváncsian vártam, történik-e valami: és lám, szép lassan, fokozatosan javulást vettem észre, majd két-három hónap elteltével gyakorlatilag teljesen rendbejött az orrlégzésem.  Nagyszerű érzés újra akadálytalanul lélegezni - orrcseppektől való függés nélkül!"
Régebben is igyekeztünk minőségi kávét fogyasztani, kávézás után azonban gyakran tapasztaltunk kellemetlen savas érzést és fáradtságérzetünket sem csökkentette igazán. Ezzel szemben a DXN kávé kimondottan finom és egyszer sem okozott savas utóérzetet.

 

Időközben bővültek a termékekkel kapcsolatos tapasztalataink: gyermekeink tekintetében is egyértelmű a Ganoderma immunerősítő hatása, ők kakaóban fogyasztják nap, mint nap és hála Istennek, nincs gondunk betegeskedéssel.

A tapasztalataink mellett az is egyértelművé vált számunkra, hogy ezekkel a termékekkel másoknak, másokon is segíthetünk, nem utolsó sorban pedig a DXN olyan üzleti lehetőséget is nyújt a számunkra, amellyel valóságosan, reálisan és korrekt módon elérhetjük, megvalósíthatjuk az életünkben az anyagi szabadságot.


Az a célunk, hogy minél több megoldáskereső embertársunk megismerje a DXN által nyújtott (egészségi, anyagi, időbeli) lehetőségeket  és élve ezekkel a lehetőségekkel, megoldássá válhassék számukra mindabban, amiben szükségük és hitük van rá.


Senkit nem akarunk meggyőzni, így Téged sem, csupán tájékoztatni, hogy tudj ezekről a lehetőségekről, s hogy magad dönthesd el, élsz-e velük, vagy sem.


Ha kíváncsi vagy a kávéra, vagy más DXN termék(ek)re, készséggel állunk rendelkezésedre, hogy megkóstolhasd, kipróbálhasd azokat. Véleményünk szerint a saját tapasztalat a legnagyobb meggyőző erő. 


A kapcsolat oldalon megtalálod elérhetőségünket, keress minket bizalommal, szeretettel várjuk jelentkezésed!Ábrahám András és Anna

70/389 4422

70/385 0199

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on